Bilbordi-banja-luka

Bilbordi Banja Luka

Grafička priprema za bilborde

Bilbordi Banja Luka su najstariji oblik komunikacije između potencijalnog klijenta i ponuđača usluge ili proizvoda. To je reklamni pano određenih dimenzija koji se nalazi na prometnim ulicama, bilbord je namjenjen  za prikazivanje određene reklamne poruke. Bilbordi Bnaja Luka, mogu biti osvjetljeni sa reflektorima. Sama poruka na bilbordima nemora biti uvijek reklamne prirode takva poruka može biti i informativnog karaktera. Prednosti bilborda su to što je bilbord dostupan 24 sata dnevno i to sedam dana u nedlji. Sami bilbordi imaju najniže troškove po izloženosti ako to uporedimo sa klasičnim medijima.

Web dizajn – S studio za grafički dizajn Vam nudi pripreme za štampu visokog kvaliteae. Sve pripreme prilagođavamo Vašim potrebama i zahtjevima. Počevši od logoa, vizit karte, pa do kompletnog vizuelnog identiteta tj. grafički dizajn svih promotivnih i reklamnih materijala.

Dizajn stvara prvi utisak na Vaše klijente, buduće potencijalne kupce. Mi smo tu da taj utisak ostane u svijesti potrošača i podigne Vaš biznis na viši nivo.