GRAFIČKI DIZAJN

Logotipi, vizit karte, brošure, bilbordi i …

Grafički dizajn

logo-dizajn-banja-luka.webp

Logo dizajn

Izuzetno dobar logotip trebao bi biti prepoznatljiv, da bude različit, prikladan, izuzetno praktičan, jednostavne grafičke forme i treba slati jasnu poruku. Logotip prema modernim smjernicama od izrada 3D logotipa, preko logotipa u vektorskom formatu za sve namjene i sve vrste upotrebe.

Bilbordi-banja-luka.webp

Bilbordi

Bilbordi su najstariji oblik komunikacije između potencijalnog klijenta i ponuđača usluge ili proizvoda. To je reklamni pano određenih dimenzija koji se nalazi na prometnim ulicama, bilbord je namjenjen za prikazivanje određene reklamne poruke.

vizitke-banja-luka-1-1024x768-1.webp

Vizit karte

Naravno često se pitate dali su Vam potrebne Vizit Karte za Vaše poslovanje? Vizit Kartice trebaju biti sastavni dio Vašeg poslovanja. Nedvojbeno morate imati vizit karte kako bi promovisali Vašu firmu i poslovanje.

Grafički dizajn Banja Luka, dizajn logotipa

Dizajn logotipa je osnova za celokupan dizajn/razvoj sajta, vizit karte. Logotip, u principu, govori sve o Vama i Vašoj kompaniji. To je upravo ono prvo po čemu je Vaš brend prepoznatljiv. Nudimo vam nekoliko paketa u okviru usluge logo dizajna.

Kamen temeljac u svakom poslu je vizit karta. Čak i u digitalnoj eri u kojoj trenutno živimo, gotovo svaki poslovan čovek u svom džepu ili novčaniku posjeduje ovo parče papira. Ali, kako da se u masi poslovnog sveta istaknete sa zaobljenim ili oštrim ivicama, matiranim ili plastificiranim, tankim ili debljim, savitljivim ili ravnim vizit kartama? Jednostavno, daćemo Vam besplatan predlog Vaše nove vizit karte u okviru jednog od naših paketa.

Dizajn bilborda, brošura, letaka i reklama u štampanim medijima imaju veliki uticaj na rezultat Vaše kampanje.

Možete se odlučiti za izradu kompletnog vizuelnog identiteta i knjige grafičkih standarda. Ove usluge sadrže više opcija i grafički dizajn najbitnijih stavki u vašem poslovanju.

Sve što zamislite, mi možemo da dizajniramo… ili bar približno tome. Pružamo kvalitetnu usluga uz strast i preciznost, zato što volimo ono što radimo.